• +46 (0)36 333 60 00
  • Kungsängsvägen 27, 561 51 Huskvarna

Webb & digitala medier

Internet är i många fall den mest effektiva kanalen för marknadsföring, försäljning, information, och service. En effektiv webblösning är alltid optimerad utifrån verksamhetens övergripande mål, därför lägger vi stor vikt vid att lära känna dig, din verksamhet och dina kunder.

Förstudie & strategi

Webb- och digitala lösningar syftar alltid till att skapa affärsnytta genom att bidra till verksamhetens övergripande mål. För att lyckas med detta krävs förutom god teknisk kunskap, en klar bild över nuläget, kreativa idéer och en tydlig målbild samt en relevant plan för hur vi når dit. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna dig, din verksamhet och dina kunder.

Läs mer

Webbdesign

Form eller funktion? För att kommunicera på webben behövs båda. Webbdesign handlar lika mycket om att skapa en positiv upplevelse och nytta för besökaren som en väl utformad arkitektur för att leda besökararen till de önskade handlingarna. Vi vet hur man skapar rätt balans mellan form och funktion. Resultatet blir en lättanvänd webbplats som både ser fantastisk ut och fyller sitt syfte.

Läs mer

Mobilanpassning

Om din webbplats inte möter dina besökares krav på tillgänglighet i mobila enheter är risken stor att de går vidare till en konkurrent istället. Enligt en rapport från Google säger 50%  att även om de gillar en verksamhet, skulle de använda webbplatsen mer sällan om den inte var mobilanpassad. 61% skulle snabbt leta vidare om de inte direkt hittade de sökte efter.

Läs mer

E-handel

Att starta försäljning på nätet är numera ganska enkelt. Att etablera en välbesökt webbutik med bra omsättning är däremot en större utmaning. En webbutik liknar på många sätt en vanlig fysisk butik. Den kräver att man städar, förnyar, exponerar varor rätt samt upprättar en god kommunikation med kunden. Vi tar er från idéstadiet till en fullskalig och välbesökt webbutik.

Läs mer

Sociala medier

Målet med sociala medier är att användarna själva skapar merparten av innehållet. För att lyckas krävs en öppen dialog, glöm riktad envägsinformation. Du behöver vara beredd att diskutera alla typer av frågor, även de obekväma. Vi hjälpa er att undvika de vanligaste fallgroparna genom att skapa en tydlig strategi och idé kring hur ni etablerar en kvalitativ närvaro i sociala medier.

Läs mer

Support & underhåll

Tack och hej! är inte vår modell. En god och långvarig kundrelation är något vi på Bonigi strävar efter och därför behandlar vi våra uppdragsgivare som vi själva vill bli bemötta av våra leverantörer. Raka svar och kortast väg till bästa lösning prioriteras. När dimman efter lanseringsfestens pompa och ståt har lagt sig sätter vi oss också gärna ner och diskuter vidare utveckling och optimering.

Läs mer

Ur portfolion

E-handel, webb, mobil
E-handel, webb, mobil
Webb, mobil
Webb, mobil
Webb, mobil
Webb, e-handel
Webb, mobil
Webb, mobil
Webb, mobil
Webb, mobil
Webb, mobil
Grafisk design
Webb
Webb, mobil